Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 07:12

Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην Β΄εθνική

Γράφτηκε από τον
ΚΟΤΣΑΝΗΣ - ΒΑΝΤΣΗΣ -ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 12ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο τριήμερο 13-15/12. Τον αγώνα της Δόξας Δράμας ,ορίστηκε να διευθύνει ο κ.Τίκας του Σ.Δ. Ευρυτανίας ενώ για μια ακόμη φορά η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί επάξια απο τους κ.κ. Κοτσάνη , Βάντση και Χατζηνάκο που ορίστηκαν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου  -  Αχαρναϊκός. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί:
Εμβόλιμη αγωνιστική και 13η για την Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :  Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ  (13η  αγωνιστικη -  Τετάρτη  11     Δεκεμβρίου    2013        ωρα  14:45 μ.μ.) ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α ΒΟΗΘΟΣ Β ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 11/12/13 14:45   ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ   ΜΑΤΑΙΟΥΤΑΙ     11/12/13 14:45 ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ Ν. ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ              Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Λ. Ε.Δ. ΕΠΣ/ΔΡΑΜΑΣ 11/12/13 14:45 Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Θ. ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ        Γ. ΚΕΤΣΙΜΠΑΣΗΣ Π. Ε.Δ.…
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 7 και 8  Δεκεμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 16:32

Οι διαιτητές της Γ ΄εθνικής

Γράφτηκε από τον
 Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγωνες της 9ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της Γ΄εθνικής που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο  7 και 8  Δεκεμβρίου. Τον αγώνα της Δόξας Πετρούσας με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κοσμίου θα διευθύνει ο κ. Τζουμαλάκης του Σ.Δ. Σερρών ενω το ντέρμπι του 1ου ομίλου μεταξύ Πανσερραϊκού και Κοκκινοχώματος ορίστηκε να διευθύνει ο καλός φίλος της ORAGIASPOR-DRAMAS και ανερχόμενος Παναγιώτης Συμεωνίδης του Σ.Δ. Πιερίας . Την δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπήσουν επάξια για μια ακόμη φορά οι κ.κ. Κοτσάνης - Δηλγεράκης και Χατζηνάκος που ορίστηκαν να διευθυνουν τον αγώνα  Λευκάδια - Μακροχώρι…
   Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην Β΄εθνικη κατηγορία . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 21:08

Οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδος

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής για την 3η φάση του Κυπέλλου , που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2013. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
  Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας  , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και  1 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
O Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Πιερία(φωτό) ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωστήρα για τη 10η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football league. Στη συνάντηση της Καλλιθέας με τη Γλυφάδα στην Καισιαριανή ρέφερι ορίστηκε ο Αρης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική. Στον βορρά το τοπικό ντέρμπι Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ηρακλή θα σφυρίξει ο Χρήστος Γκράνας από την Ξάνθη και σε αυτό των Ιονίων Κέρκυρας-Ζακύνθου ο Τριαντάφυλλος Τίκας. Αναλυτικά:
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 19:22

Οι διαιτητές της Γ΄ εθνικης

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (27/11) από την ΚΕΔ οι διαιτητές και των 6 ομίλων της Γ' Εθνικής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τον αγώνα της Δόξας Πετρούσας με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γκουγκούδης απο τον Σ.Δ. Σερρών . Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των αγώνων:
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 22/11/2013 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΠΩΣ :1)TA ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Δ. ΕΠΣ /ΔΡΑΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 13:00 μ.μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Δ. Ε.Π.Ο. 2)ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11/2013 ΩΡΑ 19:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ 22/11/2013 ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΕΠΣ/ΔΡΑΜΑΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ…

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972