Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββάτο 8 Οκτωβρίου καθώς απο την επομένη ισχύει η λήξη αδειοδοτήσεως των γηπεδικών εγκαταστάσεων..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που ξεκινούν αυτό το σαββατοκύριακο    1 και 2  Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 16:30 μ.μ.  Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των αγώνων της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  24 και 25 Σεπτεμβρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοι των διαιτητών για του αγώνες της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου με κοινή ώρα έναρξής στις 16:30 μ.μ.... Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εαν χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι...... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκεύη 9/9 ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών της ΕΠΣ Δράμας παρουσία αρκετών διαιτητών καθώς και της Επιτροπής Διαιτησίας..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτοστιγμές απο την εκδήλωση καθώς και video  με τις δηλώσεις του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Δράμας κ. Θεόδωρου Γκαϊτατζή. Μετά το πέρας του αγιασμού πραγματοποιήθηκε και το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών για την φετινή χρονια.......                                                                                    …
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , η οποία αφορά το σεμινάριο προεπιλογής Διαιτητών και παρατηρητών για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.....
Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Γκιρτζίκη έκανε ο πρόεδρος (και ίσως υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας) Βαγγέλης Γραμμένος, με αφορμή του νέους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα ανήγγειλε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρξουν νέοι πίνακες διαιτησίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας που αφορά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τους διαιτητές και παρατηρητές της ΕΠΣΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :
Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας και έχει ως θέμα την διεξαγωγή του σεμιναρίου Προεπιλογής  Διαιτητών και Παρατηρητών καθώς και των αγωνιστικών test........
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο Γ.Γ. της ΕΠΣΔ  Γιώργος Μπακαλόπουλος !

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972