Με την 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και ο Μυλοπόταμος νικώντας με σκορ 1-0 τον Απόλλων Νικηφόρου αποσπάστηκε  τρείς βαθμους στην κορυφή της βαθμολογίας.... Η Δόξα Κάτω Βροντούς δεν δυσκολεύτηκε και συνέτριψε με σκορ 6-0 τα Αμπελάκια ενώ η Μικροκλεισούρα πέτυχε την νίκη της ημέρας αφού νίκησε με σκορ 5-1 την Αγία Παρασκεύη ..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :              
Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα και πλέον έμειναν μόλις τρείς αγωνιστικές πρίν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ...προτού μπούμε στην διαδικασία της 2ης φάσης ....Στην κορυφή βρίσκονται ο Ηρακλής Μυλοποτάμου που έκανε ''πάρτυ'' στην εδρα των Αμπελακίων σταματώντας....στα 9 γκολ....!!!!(2-9) την ίδια ώρα που ο Βαθύτοπος κολλούσε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μικροκλεισούρας....Πλέον οι δύο ομάδες έχουν μια διαφορά ασφαλείας δέκα (10 β. ) απο τις υπόλοιπες ομάδες και έχουν ένα σαφή προβάδισμα για την συνέχεια....Τέλος μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο ντέρμπι της ημέρας η Δόξα Κάτω Βροντούς με σκορ 1-4 μέσα στην δύσκολη…
Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου ξεχώρισαν οι νίκες του Βαθυτόπου (1-0 την Αγία Παρασκευη) και   του Μυλοποτάμου (3-2 την Κάτω Βροντου ) , γεγονός που επέτρεψε στις δύο ομάδες να αποσπαστούν στην βαθμολογία..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 9 γκολ σε τρεις αγώνες. Ο Βαθύτοπος νίκησε στο ντέρμπι κορυφής τον Νικηφόρο με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην 1η θέση ενώ ο Μυλοπόταμος απέδρασε απο το μεγάλο ντέρμπι μέσα απο την έδρα της Αγίας Παρασκεύης με σκορ 0-1 και έτσι αποσπάστηκαν απο τους υπόλοιπους.... Τέλος η Δόξα Μικροκλεισούρας κατέβαλε έστω και δύσκολα την αντίσταση των Αμπελακίων με σκορ 2-3 ενώ η Κάτω Βροντού είιχε ρεπό..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στην Γ΄ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής :
Με την έναρξη του δευτέρου γύρου και την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και απο σήμερα στην κορυφή βρίσκεται ο Αετός Βαθυτόπου με φανταστικό σόου του Βασίλη Ζυρινίδη που πέτυχε και τα εφτά γκολ της ομάδος του απέναντι στον Αρη Αμπελακίων !!!!!!! Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής η Αγία Παρασκεύη συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία αφού πέρασε και απο την δύσκολη έδρα του Νικηφόρου με σκορ 1-3 ενώ ''αγγλικό'' σκορ είχαμε στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ''Δόξες'' .....Μικροκλεισούρα - Κάτω Βροντού 4-4....!!!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής , η αναλυτική βαθμολογία (συνολική , εντός…
Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες την πορεία τους.....με τους Μυλοπόταμο , Νικηφόρο και Βαθύτοπο να ξεφευγουν απο τις υπόλοιπες ομάδες.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και το χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η πρώτη ήττα του Ηρακλή Μυλοποτάμου με συνέπεια να πλησιάσουν οι υπόλοιπες ομάδες στον πόντο!!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :                            
  Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Δράμας και ο Ηρακλής Μυλοποτάμου πετυχαίνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Νικηφόρου με σκορ 1-4 ''πάτησε'' κορυφή ενώ αίσθηση προκάλεσε το 2-10 που πέτυχε η Κάτω Βροντού μέσα στα Αμπελάκια.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣ Δράμας έχει ως εξής :
Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Δράμας και το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η ευρεία νίκη του Ηρακλή Μυλοποτάμου με σκορ 5-1 που τον έφερε στην 2η θέση.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα  , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ σε τρείς αγώνες.... Ο Μυλοπόταμος πέρασε με σχετική άνεση απο την έδρα της Κάτω Βροντούς με σκορ 3-6 ενώ και η Αγία Παρασκευη επικράτησε με σκορ 5-2 του Αετού Βαθυτόπου.... Τέλος ο Απόλλων Νικηφορου πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 0-2 στην έδρα της Μικροκλεισούρας ... Αναλυτικα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής , η αναλυτική βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Σελίδα 2 από 2

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972