Χωρίς να αναδείξει το μεγάλο παιχνίδι , έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας , με τις ομάδες να βρίσκονται στο ανατολικό τομέα του Νομού Δράμας..... Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής :
Με ντέρμπι ξεκινάει η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας , όπου η Δόξα Μικρόπολης θα υποδεχθεί την συνονοματη των Σιταγρών.... Επίσης ενδιαφέροντα αναμένονται να είναι τα παιχνίδια Κοκκινογείων - Αλιστράτης και Καλού Αγρού - Αρκαδικού...... Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣ Δράμας έχει ως εξής :     1η αγωνιστική ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ     ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ     Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ     ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ     ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ     ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Π.ΜΕΛΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ…
Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Ελπίδα Καλού Αγρού και σίγουρα συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Δράμας .....   Προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Περσιανλής , ο οποίος είχε επιτυχημένη χρονιά με τον Ατρόμητο Περιθωρίου τον οποίο και οδήγησε στα play-off της Α1 ΕΠΣ Δράμας...... Αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :
Σελίδα 28 από 28

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972