Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας και με το οποίο γνωστοποιεί τις ημερομηνίες των αγώνων σε τοπικά και παιδικά πρωταθλήματα κατά την περίοδο των εορτών.... Αναλυτικά :
Δείτε παρακάτω τις ποινές που επιβλήθηκαν απο την Ε.Ε. της ΕΠΣ Δράμας  σε ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και έχουν ισχύ απο τους αγώνες του ερχόμενου σαββατοκύριακου 11 και 12 Νοεμβρίου 2017. Αναλυτικά :
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Δράμας όπου είχε εκτός των άλλων θεμάτων και την διεξαγωγή της αγωνιστικής κίνησης του Σαββατοκύριακου για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας . Οι αποφάσεις λοιπόν που πάρθηκαν ήταν οι εξής :
Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται μια σημαντική διοργάνωση , το 6ο τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Δράμας   '' ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ'' , το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββάτο 14 Οκτωβρίου 2017 , στο γήπεδο της Νέας Αμισού με ώρα έναρξης την 10:00 π.μ. Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά αποτελεί η συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη , αρχηγού της Εθνικής Ομάδος πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας και με την οποία προσκαλεί τις ομάδες να παραλάβουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για μια 19χρονη κοπέλα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας . Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Λόγω του γεγονότος ότι πολλές Ενώσεις έχουν διαπιστωμένο πρόβλημα για την ανεύρεση γιατρών για όλα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών, όπως προβλέπεται στο άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ και υπέβαλαν σχετικά ερωτήματα στην Ε.Π.Ο. για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, η Ε.Π.Ο. απέστειλε σχετική επιστολή στην UEFA με την οποία έθεσε σχετικό ερώτημα. Η UEFA με την από 14-9-2017 απαντητική επιστολή της ενέκρινε την πρόταση της Ε.Π.Ο. σχετικά με την εφαρμογή της ανωτέρω διάταξης που έχει ως εξής: Προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας τοπικού και μόνον ερασιτεχνικού πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία γιατρού στο γήπεδο, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018…
Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δράμας και με το οποίο καλεί τους Δραμινούς προπονητές να παρακολουθήσουν την Αναθεωρητική Σχολή Ταυτοτήτων Τριετίας !!!Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 21:10

Ανακοινώσεις της ΕΠΣ Δράμας !

Γράφτηκε από τον
Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας περί των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων .....
Ακόμα ένα σαββατοκύριακο ....το τελευταίο πριν την επίσημη πρεμιέρα των τοπικών πρωταθλημάτων....πέρασε όπου πραγματοποιήθηκαν αρκετά φιλικά τεστ προετοιμασίας ανάμεσα στις δραμινές ομάδες.... Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του τριημέρου....
Aνακοινώθηκαν απο την Ε.Π.Ο. , η συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργο Χατζησαρόγλου να αναλαμβάνει Πρόεδρος του Ποδοσφαίρου Γυναικών και των Εθνικών ομάδων Γυναικών !!!
Σελίδα 1 από 12

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972