Είναι Σερραία, νέα, ωραία και είναι προπονήτρια σε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο λόγος για την Χριστίνα Ιεροπούλου που είναι φοιτήτρια στα Ιωάννινα και από τον Γενάρη είναι προπονήτρια στην ομάδα τοπικού Καππαδόκες Ιωαννίνων. Για αυτή την εμπειρία της μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Μπάλα στο ΔΙΚΤΥΟ» με τον Κώστα Δελή.  «Μου άρεσε το ποδόσφαιρο από μικρή και πήγα και γράφτηκα στην σχολή ποδοσφαίρου και πήρα το δίπλωμα UEFA C. Ήμουν τα Χριστούγεννα που πέρασαν στις Σέρρες για διακοπές, όταν με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να αναλάβω μια ομάδα τοπικού στα Γιάννενα όπου σπουδάζω. Το σκέφτηκα και το δέχτηκα. Η ομάδα…
Ο Κεραυνός Πέρνης κέρδισε με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του γκρουπ ανόδου της League με τον Ηρακλή και έμεινε μόνος στη κορυφή , προελαύνωντας έτσι για τον τίτλο..... Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 22-23 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της ΕΠΣ Καβάλας ήταν:
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 15:00

Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας

Γράφτηκε από τον
Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία νέα απο την ΕΠΣ Καβάλας σύμφωνα με το e-mail που μας απεστάλη απο την τελευταία.....
Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που μας απέστειλε η ΕΠΣ Καβάλας και αφορά στην αποβολή του σωματείου ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ λόγω επεισοδίων σε αγώνα πρωταθλήματος ....
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 16:09

Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας !

Γράφτηκε από τον
Λόγω των αναβολών που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2014 σε αγώνες πρωταθλήματος, εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή μας, αλλά και την προσθήκη της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, το πρόγραμμα των αγώνων που σας έχει σταλεί διαμορφώθηκε ως ακολούθως.
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 20:13

Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας !

Γράφτηκε από τον
Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που μας απεστάλη απο την ΕΠΣ Καβάλας....                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             Μετά τη δήλωση συμμετοχής και των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ   Ελευθ/λης Α, ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.Περάμου, ΟΡΦΕΑΣ   Ελευθ/λης Β’ στο τουρνουά ποδοσφαίρου (Κ11) που θα διεξαχθεί   την Κυριακή 26-1-2014 το αγωνιστικό πρόγραμμα τροποποιείται   ως ακολούθως.
Σελίδα 5 από 5

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972