Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου - Εορδαϊκού αφού διαιτητής ορίστηκε ο κ.Γεωργιτσόπουλος (φώτο) με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Χασιώτη ενώ στο ντέρμπι της Δράμας μεταξύ Δόξας και Καλαμαριάς διαιτητής θα είναι ο κ. Κουμπαράκης του Σ.Δ. της ΕΠΣ Ξάνθης... Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (27/11, 15.00) έχουν ως εξής:
Ανακοινώθηκαν  απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των αγώνων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας κ.Χατζησαρόγλου Γεώργιος καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας εύχονται καλή επιτυχία στο έργο και στα νέα της καθήκοντα, στη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ καθώς και σε αυτούς θα πλαισιώσουν την ΚΕΔ/ΕΠΟ και να γνωρίζουν ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά τους αυτή.
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  19 και 20 Νοεμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :     ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ORAGIASPOR-DRAMAS Μετά τις τελευταίες και άδικες λεκτικές επιθέσεις που έχει δεχθεί το σύνολο της δραμινής διαιτησίας ...ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ....προς όλους τους δραμινούς διαιτητές και απο τούδε και στο εξής θα τυγχάνουν της απόλυτης στήριξης μας!!!!!!!!!!!!!                 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ      8η αγωνιστικη ……Σαββατο   19       Νοεμβρίου 2016……ωρα    15:00 μ.μ. ΗΜΕΡ. ΩΡΑ…
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  12 και 13 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων ,που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο    5 και 6 Νοεμβρίου 2016 , με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. (εκτός των παιδικών αγώνων).... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες έχουν ως εξής :
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ,  οι ορισμοί των διαιτητών  που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα του  1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, τα οποία θα γίνουν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα έναρξης 3 μ.μ. Τον αγώνα της Δόξας Δράμας στη Ν. Μηχανιώνα κόντρα στη νεοφώτιστη και αήττητη ομάδα του Α.Ο. Καρδίας θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα, ενω την δραμινη διαιτησία θα εκπροσωπήσουν επάξια ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Χασιώτη στον αγώνα Καλαμαριά-Ορφέα Ξάνθης..... Όλες οι τριπλέτες των παιχνιδιών είναι:
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα ξημερώματα της Κυριακής η ώρα αλλάζει απο θερινή σε χειμερινή ....τα ρολόγια μια ώρα πίσω.....και έτσι όλοι οι αγώνες του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 16:00 μ.μ. αλλά οι αγώνες της Κυριακής θα αρχίσουν στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής: 
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  22 και 23 Οκτωβρίου με νέα ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00 μ.μ. (απο 16:30 μ.μ. που ήταν ως τώρα)..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησιας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972