Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικών και τοπικών πρωταθλημάτων οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  25 και 26  Φεβρουαρίου . Αναλυτικά οι διαιτητες των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  17 και 18 Φεβρουαρίου 2017 .
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητων των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  11 και 12 Φεβρουαρίου .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  4 και 5 Φεβρουαρίου . ΠΡΟΣΟΧΗ : Απο αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ....οι οποίοι θα αρχίζουν στις 15:15 μ.μ......αντί 15:00 μ.μ. που ήταν μέχρι τώρα...... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας , οι οποίοι Θεού Θέλοντος....και καιρού επιτρέποντος .....θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  28 και 29 Ιανουαρίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας  που θα διεξαχθούν ....αν το επιτρέψει ο καιρος ....αυτό το σαββατοκύριακο  21 και 22 Ιανουαρίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής . Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Νάουσα ορίστηκε ο κ.Κιγιντζή του Σ.Δ. Θράκης ενώ την δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπήσουν στο ''Ελ Θράκικο'' (Προσκυνητές-Ορφέας Ξάνθης ) ο κ.Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Παστιάδη .   Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής:
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 19:47

Όσκαρ ατυχίας για τον Κώστα Πουλικίδη !

Γράφτηκε από τον
Σίγουρα αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας με την έλευση του 2017 αυτό θα πήγαινε χωρίς αντίπαλο στον διαιτητή της ΕΠΣ Δράμας Κώστα Πουλικίδη ο οποίος λίγες ώρες μετά την είσοδο του νέου χρόνου οδηγήθηκε στο χειρουργείο για να εγχειριστεί για 3η φορά στους χιαστούς....!!!!! Σίγουρα αποτελεί πλήγμα για την δραμινή διαιτησία η απουσια του νεαρού διαιτητή μιας και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς που μας άφησε ωστόσο σε τηλεφωνική επικοινωνια που ειχε η ORAGIASPOR-DRAMAS.GR  μαζι του, o Kώστας Πουλικίδης τόνισε : "θελω να ευχαριστήσω ολο τον ποδοσφαιρικό κοσμο, για την συμπαράσταση του, με την οποια μου δινει δυναμη ,δουλευωντας σκληρά απο…
Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας και αφορά την  Νέα Σχολή (5η) Διαιτησίας που θα διοργανωθεί απο 31 Ιανουαρίου 2017 εως 3/3/2017 ..... Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοι των διαιτητών για τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων όπου με το ''καλημέρα'' του νέου έτους θα έχουμε δραμινή εκπροσώπηση σε σημαντικές αναμετρήσεις Α΄και Β΄Εθνικής.... Αναλυτικά οι εκπρόσωποι μας είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972