ΚΟΤΣΑΝΗΣ-ΔΗΛΓΕΡΑΚΗΣ - ΒΑΝΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους διαιτητές και τους βοηθούς για τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Football League... Αναλυτικά, οι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στην Football League...
 Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στο κύπελλο της Γ΄εθνικής που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Οκτωμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δραμας , οι ορισμοί των διαιτητων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  5 και 6 Οκτωμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
  Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Γ΄εθνική . Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαιτητές των αγώνων σε όλους τους ομίλους της  Γ΄ Εθνικής....
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και βοηθούς για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Football League…τους οποίους και μπορείτε να δείτε παρακάτω...
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ     16:30 μ.μ. !!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Γ΄εθνική. Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Κοτσάνη , Βάντση και Χατζηνάκο που οριστηκαν στον αγώνα Μακεδονικός- Εθνικός Αγιονερίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής:
 Με την Β΄φάση συνεχίζεται το κύπελλο ερασσιτεχνων της ΕΠΣ Δράμας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 μ.μ.  Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παραταση και εαν χρειαστεί και η διαδικασία των πεναλντι... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
1)ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/2013 ΑΠΟ ΤΗΣ 10:00 π.μ.ΕΩΣ ΚΑΙ 11:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ/ΔΡΑΜΑΣ. 2)ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9/2013ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 20:36

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Γράφτηκε από τον
Η Ε.Δ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Σελίδα 24 από 24

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972