Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Αετο Ορφανού ορίστηκε ο κ. Μπαλάσας της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή παρουσία θα έχουμε και στους αγώνες Σιδηροχωρίου - Καβάλας (Πουλικίδης , Κουβαλάκης, Τσακίρης ) και Χρυσουπολης-Ορφέας Ξ. (Χασιώτης , Παστιάδης)!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Άρτα με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης (Σαββάτο 27/1 , 15:00 μ.μ. , ΕΤ-3) ορίστηκε ο κ.Μακρυπόδης της ΕΠΣ Αχαϊας ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE . O Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος συνεχίζει να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την δραμινή διαιτησία αφού επελέγη για έναν ακόμα αγώνα να αγωνιστεί ως 2ος βοηθός διαιτητή  στην αναμέτρηση Ξάνθης-Λεβαδειακού (Κυριακή 28/1, 17:15 μ.μ.) !!! Αναλυτικά οι διαιτητές  των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της Α΄ΕΠΣ Δράμας (15η αγωνιστική) καθώς και της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004(11η αγωνιστική) που θα διεξαχθούν το Σαββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Υπενθυμίζουμε ότι όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της Κυριακής 21/1 (Β΄ΕΠΣ Δράμας και παιδικά πρωταθλήματα γεννηθέντων 2005-06 και 2007-08) έχουν αναβληθεί μετά απο απόφαση της διοργανώτριας αρχής λόγω του ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ της Θεσσαλονίκης ! Αναλυτικά οι διαιτητές έχουν ως εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής όπου συμμετέχει ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου.... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στην Κομοτηνή με αντίπαλο τους Προσκυνητές ορίστηκε ο κ. Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξανθης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στην αναμέτρηση του 2ου ομίλου Κιλκισιακός - Νάουσα όπου ορίστηκε ο κ. Παρχαρίδης Περικλής με βοηθούς τους κ.κ.Οικονομίδη και Ραβίκαλη!!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :       ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥΔιαιτητής: Βαγγέλης Κιοτζένης(ΕΠΣ Ξάνθης)Βοηθοί: Κηλικιώτης, Εμίν Κεχαγιά(ΕΠΣ Ξάνθης)           ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ…
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας ορίστηκε ο κ. Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τους κ.κ. Κοτσάνη (ορίστηκε 4ος διαιτητης στον αγώνα Άρης-Καραϊσκάκης) και Κουβαλάκη (2ος βοηθός στον αγώνα Σέρρες-Τρίκαλα)..!!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :   ΣΑΒΒΑΤΟ  20  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -15:00    ΑΡΗΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μανασής (Τρικάλων)4ος: Κοτσάνης (Δράμας)         ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 15:00 ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Ρατσιάτος…
Επανέναρξη των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων αυτό το σαββατοκύριακο στην ΕΠΣ Δράμας και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ορισμούς των διαιτητών .... Αναλυτικά :       Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής στην Α'ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!           Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην Β1 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές στην κατηγορία 2003-2004 ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές στην κατηγορία 2005-2006 ΕΔΩ !!!        …
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής στην Γ'Εθνική και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο που συμμετέχει ο Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου. Στον αγώνα της δραμινής ομάδος με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ελπίδα Σκουτάρεως ορίστηκε ο κ. ΔΗμητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε και στον αγώνα Άρη Αβάτου - Α.Ο. Καβάλα όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη ..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE  όπου συμμετέχει η Δόξα Δράμας . Στον αγώνα της δραμινής ομάδας στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων Πόντου ορίστηκε ο κ. Φουκάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους κ.κ. Δασκαλάκη και Κωτούλα.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :             ΣΑΒΒΑΤΟ (13/1)     ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κωτούλας (Κιλκίς) 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)             ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΟΦΗ Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος…
Ανακοινώθηκαν απο την Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους  αγώνες της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE  που θα γίνουν το τριήμερο 6-8/1 . Ο Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος ''εξαργυρώνοντας'' τις πολύ καλές εμφανίσεις του , θα εκπροσωπήσει την δραμινή διαιτησία σε ένα ακόμη παιχνίδι...αφού ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά (Κυριακή 7/1 , 15:00 ) ... Επίσης ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Δράμας κ. Γκαϊτατζής θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Λαμίας-Ξάνθης (Κυριακή 7/1 , 17:15) ...!!!Αναλυτικά :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972