Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών ...παιδικών και εθνικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017.... ΠΡΟΣΟΧΗ : Έχουμε αλλαγή ώρας έναρξης των αγώνων που θα αρχίζουν πλέον στις 15:00 μ.μ. μέχρι τον  επόμενο Μάρτιο..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017. Τον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Αιγινιακό στην Κατερίνη (Κυριακή 5/11 , 15:00 μ.μ.) ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βουρνέλλης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ η δραμινή διαιτησία θα έχει εκπροσώπηση απο τους κ.κ. Κοτσάνη (διαιτητής) και Τσακίρη , Κουβαλάκη (βοηθοί) στον αγώνα Απόλλων Πόντου - Σπάρτη (Σαββατο 4/11 , 15:00 μ.μ. , ΕΤ3) .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής, του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 15:00.Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο την Καρπερή ορίστηκε ο κ. Ελευθεράκης της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ.Πουλικίδη με βοηθούς τους κ.κ. Χασιώτη και Παστιάδη στον αγώνα Αετός Ορφανού - Απόλλων Παραλιμνίου... Αναλυτικά:
Με την 1η αγωνιστική στην φάση των ομίλων συνεχίζεται ο θεσμός του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας και μάλιστα ανήμερα της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ .............με κοινή ώρα έναρξης στις 16:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθουν αυτό το σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης στις 16:00 μ.μ. (για τα τοπικά πρωταθλήματα) και 10:45 π.μ. / 12:30 π.μ. (για τα παιδικά πρωταθλήματα). Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Superleague που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 / 10 / 2017... Ο Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος ορίστηκε ως 2ος βοηθός διαιτητής στην αναμέτρηση Α.Ο. Κέρκυρας - Παναιτωλικός που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 21/10. Αυτήν είναι η 3η φορά που θα αγωνιστεί ο Δραμινός διαιτητής στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές (μετά το ΠΑΟΚ - Κέρκυρα και Ξάνθη- Τρίπολη) και η ORAGIASPOR-DRAMAS.GR  εύχεται να εκπροσωπήσει επάξια για μια ακόμη φορά την δραμινή διαιτησία..... Αναλυτικά οι διαιτητες των αγώνων είναι οι εξής :           Σάββατο…
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου. Την ερχόμενη Κυριακή η δραμινή ομάδα ταξιδεύει στην Χρυσούπολη για να αγωνιστεί με τον τοπικό Νέστο και  ''άρχοντας'' της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. .Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης ..Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής:
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της δραμινής λίγκας ,  οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2017. ΠΡΟΣΟΧΗ : Πλέον υπάρχει αλλαγή ώρας έναρξης των αγώνων , οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 16:00 μ.μ. αντί στις 16:30 μ.μ. που ήταν μέχρι πρότινος.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE Σουρωτή που θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου 2017. Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον Κώστα Κοτσάνη που ορίστηκε 4ος διαιτητής στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία ενώ ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Δράμας κ. Θεόδωρος Γκαϊτατζής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα.... Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο που συμμετέχει ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου. Στον αγώνα της δραμινής ομάδας με αντίπαλο τον Αετό Ορφανού ορίστηκε ο κ. Χανίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε και στον τομέα της διαιτησίας αφού ο δραμινός κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Παστιάδη ορίστηκαν στον αγώνα Δόξα Προσκυνητών - Άρης Αβάτου .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972