Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE , που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου ..... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Αιγινιακό ορίστηκε ο Ξανθιώτης κ. Κιγιντζή ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος όπου ο κ. Κοτσάνης ορίστηκε ως 4ος διαιτητής.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ  - την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ.  Στον ''τελικό της παραμονής'' Άρης Αβάτου - Μεγ. Αλέξ. Ξηροποτάμου όπου πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο την νίκη για την δραμινή ομάδα...ορίστηκε ο κ. Τρακαλιάνης της ΕΠΣ Σερρών ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Διδυμότειχο - Προσκυνητές (Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης , διότι στο Διδυμότειχο έχει 30 πόντους χιόνι...) ορίστηκε ο Δραμινός κ. Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας ... Η αυλαία…
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ ,οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ , την ερχόμενη Κυριακή 25/2 και ώρα 15:00 μ.μ. .... Στον αγώνα ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ όπου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για την δραμινή ομάδα ορίστηκε ο κ. Μιχούλιας  της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Νέστος Χρυσούπολης όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Ραβίκαλη.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την FOOTBALL LEAGUE  οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου.... Στον εκτός έδρας αγώνα της Δόξας Δράμας στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγ. Καρδίτσας ορίστηκε ο κ. Μπλούνας της ΕΠΣ Μακεδονίας .... Αναλυτικά :
Επιστροφή στην πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου μετά την διακοπή του κυπέλλου  και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ορισμούς των διαιτητών.....
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/02) τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 17ης στροφής της Football League.   Τον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (Κυριακή 18/2 , 15:00 , ΕΤ-3) ορίστηκε να διευθύνει ο Κρητικός  κ. Σωτηριάδης της ΕΠΣ Λασιθίου ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Κοτσάνη που ορίστηκε 4ος διαιτητής στον αγώνα Βέροια -Παναιγιάλειος και τον κ. Κουβαλάκη που ορίστηκε 2ος βοηθός στην αναμέτρηση Άρης - Αναγ. Καρδίτσας ... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο 10-12 Φεβρουαρίου 2018.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Σπάρτη ορίστηκε ο κ. Μανούχος της ΕΠΣ Αργολίδας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Τσακίρη που ορίστηκε βοηθός διαιτητής στην αναμέτρηση Αιγινιακός-Εργοτέλης  Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την  Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου καθώς και των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου ...... Αναλυτικά : 
Μεγάλη τιμή για την Δραμινή  διαιτησία και τον εκπρόσωπο της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς  ο Δραμινός  βοηθός της Super League, Γιώργος Χατζηνάκος , ορίστηκε να αγωνιστεί στο Διεθνή φιλικό αγώνα Νέων U-19 Εθνικής Ελλάδας – Εθνικής Ουκρανίας, την Πέμπτη 22/2 και ώρα 15:00 στο "Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο".Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ.Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς, με Α΄ βοηθό τον κ.Σάββα και Β΄ βοηθό τον κ.Χατζηνάκο από την ΕΠΣ Δράμας.4ος ορίστηκε ο κ.Φωτιάδης Φώτιος από την ΕΠΣ Καστοριάς.
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου .... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στις Σέρρες με αντίπαλο την Καρπερή ορίστηκε ο κ. Λυμπούδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ. Κοτσάνη που ορίστηκε στο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ Καβάλας και Σκουτάρεως όπου θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Χασιώτη ενώ στον αγώνα Χρυσούπολης - Άβατου ο κ.Οικονομίδης ορίστηκε ως 2ος βοηθός..... Αναλυτικά :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972