Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δραμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν...καιρού επιτρέποντος βέβαια ...αυτό το σαββατοκύριακο  16 και 17 Ιανουαρίου 2016 με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΕΠΣ Δράμας  οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου 2016 με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης εξ αναβολής αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας που είχε αναβληθεί στις    11/10/2015     λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Νομό Δράμας . Να σημειώσουμε ότι το μοναδικό ματς που είχε διεξαχθεί τότε ήταν ο αγώνας Ηρακλής Παρανεστίου - Δόξα Αντώνης Καστρινός  0-6 . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :    
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διατησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι  ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας , η οποία και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. ενώ θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 η εξ αναβολής 3η αγωνιστική... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  19 και 20 Δεκεμβρίου  με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων για αυτό το σαββατοκύριακο  12 και 13 Δεκεμβρίου 2015. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο   5  και  6  Δεκεμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο   5 και 6 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων , οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας  της ΕΠΣ Δράμας  , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 /11 και ώρα 14:45 μ.μ. Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εαν χρεαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής: 

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972