Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθουν αυτό το σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου.... ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (Α΄και Β΄κατηγορία) θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4 λόγω του κρισιμότατου αγώνα της Δόξας την Κυριακή στην Καλαμαριά !!!!   Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Μπορεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις αγωνιστικές δραστηριότητες του σαββατοκύριακου ωστόσο υπάρχει αγωνιστική κίνηση στην Β΄ΕΠΣ Δράμας με την διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής καθώς και στα παιδικά πρωταθλήματα...... Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών στους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο έχουν ως εξής :     ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω αλλαγής της ώρας απο χειμερινή σε θερινή υπάρχει αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων απο 16:00 μ.μ. που ίσχυε μέχρι σήμερα στις 17:00 μ.μ. (μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων ).....     Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ  ---1ος ομιλος ------    21η αγωνιστικη…
Ανακοινωθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικών και τοπικών πρωταθλημάτων οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  25 και 26  Φεβρουαρίου . Αναλυτικά οι διαιτητες των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  17 και 18 Φεβρουαρίου 2017 .
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητων των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  11 και 12 Φεβρουαρίου .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  4 και 5 Φεβρουαρίου . ΠΡΟΣΟΧΗ : Απο αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ....οι οποίοι θα αρχίζουν στις 15:15 μ.μ......αντί 15:00 μ.μ. που ήταν μέχρι τώρα...... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας , οι οποίοι Θεού Θέλοντος....και καιρού επιτρέποντος .....θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  28 και 29 Ιανουαρίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας  που θα διεξαχθούν ....αν το επιτρέψει ο καιρος ....αυτό το σαββατοκύριακο  21 και 22 Ιανουαρίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972