Στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Διοικητηρίου Δράμας, διεξήχθη την Δευτέρα  23 Απριλίου, ανήμερα Αγίου Γεωργίου, η Ημερίδα Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Δράμας. Θετική εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος όγκος προσέλευσης. Περισσότερα από 250 άτομα προσήλθαν και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την συγκεκριμένη ημερίδα από έναν ξεχωριστό άνθρωπο της Ελληνικής και Παγκόσμιας Διαιτησίας, τον Κύρο Βασάρα (μέλος Επιτροπής Διαιτησίας UEFA, Σύμβουλο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Διαιτησίας ΕΠΟ, επικεφαλής Επιτροπής Διαιτησίας Π.Ο. Ρουμανίας).Το παρόν έδωσαν Πρόεδροι ΕΠΣ (Γαβριηλίδης, Χατζηπαντελής), Διεθνείς Διαιτητές και Βοηθοί (Μάνταλος, Παπαδόπουλος, Λ.Δημητριάδης, Κούλα, Ι.Σίπκας), Διαιτητές και Βοηθοί Super League (Κουμπαράκης, Χατζηνάκος, Βασιλόπουλος, Χουσκογλου, Σαββας, κα) και πληθώρα αξιολογημένων…
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ - αυτό το σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου .... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου .... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί  των διαιτητών για τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής στην SUPERLEAGUE που θα διεξαχθού το ερχόμενο τριήμερο 14-16 Απριλίου.... Ο Δραμινός διαιτητής Γιώργος Χατζηνάκος συνεχίζει να κρατά ψηλά την σημαία της δραμινής διαιτησίας αφού συνεχίζει να συγκαταλέγεται μέσα στους κορυφαίους βοηθούς διαιτητές ...και έτσι την Κυριακή 15/4 (17:15 μ.μ.) θα βρίσκεται ως 2ος βοηθός στον αγώνα Ξάνθη-Γιάννενα...!!!!Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν  απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον ΟΦΗ ορίστηκε ο κ. Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή παρουσία θα έχουμε στον αγώνα Πανσερραϊκός-Κισσαμικός όπου ορίστηκαν ο κ. Κοτσάνης (διαιτητής) και ο κ. Κουβαλάκης (2ος βοηθός) .... Αναλυτικά :       Σάββατο 14 Απριλίου Πανσερραϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Σερρών)Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)4ος: Σιδηρόπουλος (Έβρου)       Καραϊσκάκης Άρτας - Καλλιθέα (17:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)Διαιτητής:…
Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας η διεξαγωγή Ημερίδας Διαιτησίας Ποδοσφαίρου με κεντρικό ομιλητή τον κ. Κύρο Βασάρα ,  (μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA -Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας ΕΠΟ)  και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Διοικητήριο Δράμας .... Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής λίγκας:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της δραμινής λίγκας που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ - το Σαββάτο 24 Μαρτίου 2018 ... Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου ... Στο ντέρμπι της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Παναχαϊκή ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς ..... Αναλυτικά οι διαιτητές :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθουν αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου ..... Αναλυτικα :
Ο Κωσταντίνος Πουλικίδης είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας ως ο ''αρχοντας του μεγάλου τελικού΄΄ μεταξύ Προσοτσάνης και Καλαμπακίου !!! Βοηθοί ορίστηκαν οι κ.κ. Τσακίρης (1ος) και Σαπανίδης (2ος) ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί ειναι οι κ.κ. Νικολαϊδου και Κοτανίδου και 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Σιαμανής....   Ο Κώστας Πουλικίδης φέτος έχει ''σφυρίξει'' σε δύο αγώνες της Προσοτσάνης (νίκες με Καλλίφυτο 1-0 , Νευροκόπι 0-1)  ενώ δεν έχει διαιτητεύσει κάποιον αγώνα του Καλαμπακίου...!!!!   H ORAGIASPOR-DRAMAS ευχεται καλή επιτυχία σε όλους !
Σελίδα 1 από 24

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972