Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α'ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στην Γ.Σ. Προσοτσάνης και την Δόξα Πετρούσας (2-2).... Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτοστιγμές απο τον αγώνα μέσα απο τον φακό της ''ΟRAGIASPOR-DRAMAS.GR'' η οποία  ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το παρών στον αγώνα!
Η Α.Ε. Καλής Βρύσης ήταν τελικά η νικήτρια με σκορ 1-0 επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας .... Ο φακός της ''ORAGIASPOR-DRAMAS.GR'' βρέθηκε στο γήπεδο της Καλής Βρύσης και σας μεταφέρει τις φωτοστιγμές του αγώνα....        
Πλουσιότατο το μενού των αθλητικών μεταδόσεων σήμερα Σαββάτο 4 Νοεμβρίου στα αθλητικά κανάλια και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων ... Αναλυτικά :
Ακόμα ένα αθλητικό τριήμερο μπροστά μας...και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκεύης 3 Νοεμβρίου ... Αναλυτικά :
Αρκετά πλούσιο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες αναμετρήσεις θα καλύψουν τα αθλητικά κανάλια... Αναλυτικά :
Αρκετά πλούσιο είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας....Τετάρτη 1 Νοεμβρίου....και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα....
Πλούσιο το τηλεοπτικό μενού της ημέρας ...σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρη και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας :
Ακόμα μια νέα στήλη που έρχεται στην ORAGIASPOR-DRAMAS.GR είναι το πρόγραμμα των τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βλέπετε ποιους αγώνες έχει η τηλεόραση και ακολούθως να διαλέξετε ποιον ή ποιους θα παρακολουθήσετε.... Ας δούμε όμως ποιο είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου .... Αναλυτικά :
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 22:11

Σαββατο 23 Σεπτεμβρίου ....το μενού της ημέρας !

Γράφτηκε από τον
Ακόμα ένα σαββατοκύριακο με αθλητικές δραστηριότητες αυτό που είναι στα πόδια μας.....23 και 24 Σεπτεμβρίου ....και παρακάτω μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνει το ''μενού'' της ημέρας .....και ακολούθως να διαλέξετε που θα πάτε.... Αναλυτικά....
Διαβάστε παρακάτω ένα πολύ χρήσιμο άρθρο της Δώρας Ιωακειμίδου σχετικά με τον αφελληνισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους εκαντοτάδες ξένους ποδοσφαιριστές ....και προβληματιστείτε... 
Σελίδα 1 από 21

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972