Με την ημιτελική φάση στις κατηγορίες των γεννηθέντων 2001-2002 και 2003-2004 , συνεχίστηκαν τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας όπου κυριάρχησε το πάθος και τα πολλά γκολ...(22 γκολ σε 4 αγώνες...) Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και ποιες είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν στους τελικούς....
Με την κατηγορία 2005-2006  & νεότεροι , η ORAGIASPOR-DRAMAS.GR ολοκληρώνει….λίγο πριν την διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης  το πλούσιο αφιέρωμα της στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας ….. Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα αποτελέσματα στην κανονική περίοδο καθώς και τις τελικές βαθμολογίες των δύο ομίλων καθώς και ποια είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν για τους ημιτελικούς …..
Με την διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης , συνεχίζονται την Τρίτη 17/5 και την Πέμπτη 19/5  στο Ενωσιακό Κέντρο της ΕΠΣ Δράμας στον Νικοτσάρα τα παδικά πρωταθλήματα . Αναλυτικά το πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες :
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 6ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού το περασμένο σαββατοκύριακο   14 και 15 Μαϊου . Με την συμμετοχή 67 ομάδων και περισσοτέρων των 1000 αθλητών , οι μικροί μας φίλοι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι μακριά απο την σκοπιμότητα του πρωταθλητισμού και σίγουρα τα παιδικά χαμόγελα ακούστηκαν δυνατά στον δραμινό ουρανό.... Η ORAGIASPOR-DRAMAS   βρέθηκε στην Νέα Αμισό ....και παρακάτω εκτός των αποτελεσμάτων μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο καλός φίλος Γιάννης Χατζόπουλος καθώς και ένα video  με τους μικρούς μας φίλους και συνένευξη των διοργανωτών......
Όλα είναι ετοιμα για την μεγάλη γιορτή του δραμινού παιδικού ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα αυτό το σαββατοκύριακο  14 και 15 Μαϊου  στην Νέα Αμισό με την διεξαγωγή του 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του τοπικού ΠΑΟΠ με την συμμετοχή 67 ομάδων (!!!) και περισσοτέρων απο 1000 μικρών αθλητών!!!!!! Αριθμός πράγματι εντυπωσιακός...... Καλό καιρό θα έχει....και όσοι έχετε χρόνο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να απολαύσετε ποδόσφαιρο μα πάνω απ'όλα παιδικά χαμόγελα...... Εμείς σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού καθώς και την συνέντευξη των διοργανωτών όπου στην κάμερα της ORAGIASPOR-DRAMAS που βρέθηκε στο γήπεδο…
Αφιερώματος συνέχεια για τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα , αυτό της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004 όπου μάλιστα επιτρέπεται και περιορισμένος αριθμός συμμετοχής κοριτσιών στις ομάδες.... Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος και τις τελικές βαθμολογίες στους δύο ομίλους καθώς και τα ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων που προέκυψαν....
Ένα ακόμη σαββατοκύριακο με παιδικές φωνές .....παιχνίδι....συγκινήσεις ....μα πάνω απ'όλα παιδικά χαμόγελα είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά μας.....μιας και στην Νέα Αμισό η τοπική ακαδημία ποδοσφαίρου διοργανώνει το 6ο τουρνουα ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 67 ομάδων.....!!!!! Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής :
Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και αρχής γενομένης απο σήμερα και  απο την μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία( γεννηθέντες 2001-2002) η ORAGIASPOR-DRAMAS , θα σας βάλει στο κλίμα εν'όψει και της δεύτερης φάσης με την διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων καθώς και των τελικών όπου θα καλυφθούν τηλεοπτικά απο την ORAGIASPOR-DRAMAS WEB TV !!!!! Ξεκινώντας απο την κατηγορία 2001-2002 λοιπόν , παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες στους δύο ομίλους καθώς και ποια είναι  τα ζευγάρια των ημιτελικών !!!!!
Ένα απο τα σημαντικότερα αθλητικά ποδοσφαιρικά γεγονότα που λαμβάνει χώρα στον Νομό Δράμας είναι και το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου '' Αντώνης Δουμπέσσας'' που φέτος θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Μαϊου 2016. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες ενώ μείνετε συντονισμένοι στην ORAGIASPOR-DRAMAS.GR WEB TV  για να δείτε τις καλύτερες στιγμές των μικρών μας φίλων !!!!!
 Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας , το πρόγραμμα αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου 2016 όταν και λήγει η ημερομηνία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων . Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972